Bröllop

Nu har hösten kommit på allvar.

Jag tänkte pigga upp med lite bilder från varmare tider.

Här överst har vi en av mina goda gamla vänner Camilla och hennes man Marcus som gifte sig i början av juli - ett riktigt sommarbröllop.

I slutet av juli gifte sig Maria och Calle. De valde att få sina bilder tagna i Pildamsparken, Malmö, som bjuder på mycket variation. Vi höll oss mest nära de söta små broarna.

Enis och Nassim gifte sig lite senare, i september, då det hade hunnit bli lite kallare, mörkare och framförallt blåsigare. Vi var utomhus en stund, men tog oss sedan in i studion för lite varmare bilder med bättre ljus.

Nu skulle man kunna tro att bröllopssäsongen är slut, men jag har några vinterbröllop kvar att se fram emot.

Relaterade artiklar

  • I lördags fotograferade jag det här glada brudparet. De gifte sig i rådhuset på Stortorget mitt under tennis-demonstrationen men fotograferingen gjorde vi i lugnare miljö hemma hos brudparet. Fast helt lugnt var det ju förstås inte då feststämningen var på topp. Det var lätt att ryckas med och även jag…
  • I lördags avslöjade den här bilden på bröllopssidorna i Sydsvenskan att Jocke och Louise har gift sig. Jag hade äran att vara en av de första som fick veta hemligheten eftersom jag var bröllopsfotografen. Istället för ringar har de skapat tatueringar som visar att de hör ihop. Copy: Emma Ingolf,…
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Vad fina fotona blev! Det tredje fotot blev vårt tackkort i svartvitt. Tusen tack igen för det finfina jobbet!

    //Maria & Carl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?