Sniff och Tjorven

Det var ganska längesedan där här små charmiga killarna var i min studio, men det skulle ju vara synd om de inte fick synas på min blogg. Tjorven, den mörka, var verkligen en naturlig fotomodells-tallang. Han sträckte på sig hela tiden för att se så stilig ut som han bara kunde. Sniff gjorde sitt bästa han också även om han tyckte att det var jobbigt för ögonen med blixtarna. Det blev många blundande bilder och många små pauser för hans del.
Båda hundarna ska användas i avel och i väntan på ny hemsida så hittar ni matte här:

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?