Vad gör en Storyteller?

Jag får ganska ofta frågan om vad Storytelling är. Om jag skulle definiera begreppet så skulle jag säga så här: Storytelling är att strategiskt arbeta med det personliga berättandet som grund för att skapa mervärde och ökad trovärdighet åt företag,

Relaterade artiklar

  • För en tid sedan fick jag ett mejl från ett litet företag som undrade om jag kunde ge dem feedbck på deras hemsidebilder. De ställde också den breda frågan "Vad tycker du är en bra bild?". Det är en ganska svår fråga att besvara, och just därför ...
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?