Jag söker ett brudpar till min portfolio

Jag saknar ett brudpar i min portfolio. Jag söker er som har träffats på ett lite annorlunda vis och ännu inte skickat ut era inbjudningskort.

Jag behöver utöka min portfolio med bilder inför en egen idé och ni kommer därför att få en timmes fotografering gratis. Det gäller inte er bröllopsfotografering utan en fristående fotografering vid ett tidigare tillfälle.

Bröllopsfotograf Emma Ingolf, Malmö

Jag söker er som:

  • träffades på ett lite udda/annorlunda vis
  • inte har gjort era inbjudningskort än
  • låter mig använda era bilder i min portfolio och marknadsföring
  • är tillgängliga i Malmö-trakten

Ni får:

  • en timmes gratis fotografering
  • ett retuscherat digitalt foto som ni väljer ut (möjlighet finns att köpa fler)

Kontakta mig för mer information om ni är intresserade.

info@emmaingolf.se

Relaterade artiklar

  • Är ni ett brudpar med idéer? Jag söker några blivande brudpar som ännu inte har skickat ut sina inbjudningskort. Jag behöver utöka min portfolio med bilder inför en egen idé och ni kommer därför att få en timmes fotografering gratis. Jag söker er som: har lite kreativa eller roliga idéer…
  • Bröllopsplaner? Nu drar bröllopssäsongen snart igång och det är dags att välja bröllopsfotograf. Jag kan tänka mig att det inte känns som den lättaste uppgiften. Eftersom jag är lite nyfiken av mig kikade jag in på några bröllopsforum för att läsa hur brudpar tänker kring valet av fotograf. En sak…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?