Söker Modell och makeupartist

Ett obetalt halvdagsprojekt. Naturligtvis får ni bilder till er portfolio. Det finns också möjlighet till betalda uppdrag i framtiden. Tre bilder ska tas i reklamsyfte. Du får inte vara hundrädd eller allergisk mot hund. Fotograferingen gör vi i Malmö.

Modell:

Kvinna 18-30 år med tillräckligt långt hår för att göra en uppsättning. Du behöver inte ha modellvana, men ska känna dig bekväm framför kameran och våga spela roller. Du behöver kunna visa ilska, upprördhet och chock i ditt minspel.

Makeupartist:

En brudsminkning och enklare håruppsättning. Behöver du en portfoliobild för brud så tar vi en vacker porträttbild till din portfolio. Du får i princip fria händer med hur du vill göra smink och håruppsättning.

Om du är intresserad så skicka ett mejl till mig och berätta lite om dig och din erfarenhet och tillgänglighet. Preliminärt ligger fotograferingen till första helgen i november, men jag anpassar mig efter er.

info@emmaingolf.se

Relaterade artiklar

  • Till årets julkort plockade jag en då ej genomförd idé från min idé-bok. Jag har velat göra den här bilden länge men inte hunnit med den. Nu tog jag mig tid att färdigställa den för att kunna önska er alla en fin jul. Min hund är en fantastiskt duktig och tålmodig…
  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?