Reklamuppdrag

I söndags fotograferade jag en modell i tre olika stylingar för ett reklamuppdrag. Det var första gången jag träffade Sofia (MUA) och Emily (modell) och jag kände att vi klickade direkt. Det är så skönt när alla är på samma våglängd och samarbetet flyter på.

Emily gick in för att spela sina roller framför kameran och fick mig att skratta så att jag ibland knappt kunde ta bilden. Sofia imponerade med sin skicklighet i att snabbt och effektivt styla om mellan de tre situationerna utan att behöva sminka om från början. Jag sitter och arbetar med reklambilderna nu så de är inte färdiga att visa än. Men jag visar gärna en bild på Emily i en av stylingarna.

Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Makeupartist: Sofia Boman
Modell: Emily
Bakom kulisserna:

Fashion fotograf Malmö,

Makeupartisten har dukat upp sin vackra färgpalett.

Fashion fotograf Malmö

Sofia jobbar och Emily njuter.

Fashion fotograf Malmö

Jag jobbar i den tillfälligt uppbyggda studion hemma hos mig.

Relaterade artiklar

  • För några veckor sedan slutförde jag ett reklamuppdrag som än så länge är hemligt. Därför får jag inte visa mitt färdiga layoutade resultat. Men jag kan åtminstone visa en av bilderna ur sitt sammanhang. Bilden visar en situation som man absolut inte vill råka ut för i viktiga sammanhang, allra minst på sitt eget…
  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?