Familjefotografering Bulltofta

Erbjudande – familje-fotografering utomhus.

 

Eftersom familjefotograferingarna i Hofterup förra helgen blev en så lyckad aktivitet vill jag lägga in en extra sådan dag innan höstfärgerna försvinner. Den här gången håller jag till på Bulltofta rekreationsområde i Malmö. Jag fotograferar naturliga bilder och porträtt när ni umgås. 

Fotograferingen kostar 1500 kronor och i vanliga fall ingår 10 högupplösta digitala bilder. I mitt hösterbjudande bjuder jag på 5 extra bilder till ett värde av 500 kronor.

Höstens färger är magiska.

Tidpunkt:

Söndagen 1 november mellan kl 11-15 går det att boka er fotografering på på Bulltofta Rekreationsområde (vid gamla IKEA).

Så här funkar det:

Hör av dig för att boka er egen tid. Vi tillbringar cirka en timme tillsammans på ett avslappnat vis. Familjen umgås och jag och min kamera är med. Både barn och vuxna får leka hur mycket de vill. Några bilder styr jag upp under tiden när tillfälle ges.

Boka er tid via mejl eller telefon. Till kontaktsidan…

Betalar gör du via faktura.

Detta ingår:

1 timmes fotografering (cirka)

15 (istället för normat 10 stycken) digitala färdigställda högupplösta bilder ingår i priset – ni väljer själva vilka ni vill ha.

(Fler bilder går att köpa till i efterhand för 100 kronor/bild)

Självklart kan jag även ordna med utskrifter om ni vill det.

Barnfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Eftersom jag är uppväxt i Hofterup vet jag hur vackert Järavallen är om hösten. Därför har jag ett fotoerbjudande under en helg just på den platsen. Jag fotograferar naturliga bilder när ni umgås.  Fotograferingen kostar 1500 kronor och i vanliga fall ingår 10 högupplösta digitala bilder. I mitt erbjudande bjuder jag på…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?