Stylad brudparsfotografering

I somras hade jag en stylad brudparsfotografering på Örtofta slott. 

Allt började med att den röda Chryslern behövde fotograferas för sitt nya jobb som bröllopsbil. Därifrån växte projektet och fler samarbetspartners tillkom.

Klänningar och accessoarer från Dreamwear i Ljungby

Västar, skjortor och accessoarer från Dreamwear i Ljungby (Kostym och skor privata.)

Hårsmycken från Made by P

Makeup och hår: Lina Ling - Orientaliska fjärilar

Plats: Örtofta Slott

Modeller: Miranda och Kim

Underbara Inge kom farande hela vägen från Ljungby med två magiska brudklänningar och en hel del accessoarer till både brud och brudgum. Hon hade koll på allt som gäller för matchning och hur allt skulle sitta. Hon hade valt ut helt perfekta klänningar för Mirandas kroppstyp och de satt så fint på henne. 

Hårsmyckena som är pricken över i för stylingen är designade av supergoa Petra från Made by P. Turligt nog ville hon också gärna vara med och presenterade smycken som passade perfekt till klänningarna och de olika stilarna. 

För mig var det superviktigt att hitta modeller som var ett par på riktigt. Jag ville ha mycket kärlek i bilderna och kärlek är svårfejkat. Jag kunde verkligen inte ha önskat mig ett härligare par än Miranda och Kim! Så otroligt fina de är med varandra, och så goa och trevliga mot alla andra också.

Det tog ett tag att komma på vilken plats som hade allt jag var ute efter. Jag googlade och letade och hörde mig för i olika grupper om tips. Men så kom jag plötsligt att tänka på det där gulliga sagoslottet i Örtofta som jag har fotograferat bröllop på för längesedan. Med superkort varsel ringde jag till Örtofta slott, och Peter som svarade ordnade direkt med ett rum för oss att sminka och styla i.

Och sist men inte minst har vi ju MUAH Lina Ling som ordnade all styling och omstyling så fint och inom angivna tidsramar. Parallellt med den här fotograferingen hade vi också en femtiotals-fotografering, så både jag och Lina hade fullt schema och det var viktigt att allt flöt på som det skulle.

Vilka fantastiska människor som var med i det projektet, wow! Så mycket positiv energi och engagemang.

Från klassiskt till mer romantiskt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?