Annika och Henrik

13:e maj 2017

Jag fick vara med på Annikas och Henriks dag.

 

Det var så mycket som var härligt med den här dagen. Jag har fotograferat brudparet och första sonen tidigare så jag visste att det skulle bli en bra dag. Vädret var perfekt. Brudparet är härliga människor som inte stressar upp sig i onödan, om ens någonsin. Brudparsfotografering och vigsel hölls i Hofterup där jag har vuxit upp och känner till utan och innan.

 

Det fanns bara en enda sak som var ett litet minus och det var byggställningen som gick runt hela kyrkan. Det visste vi om sedan tidigare och Annika hade redan lösningen på det... varför inte använda byggställningen som en balkong till gruppbilden? Och så blev det =)

 

Underbart vackra Järavallen - en magisk plats för bröllopsfotografering

Hästar, barn och en klassisk bil - det fanns många härliga ingredienser med på det här bröllopet

Busungen Victor lyckades smyga upp på mig inne i kyrkan och skrämma mig mitt under vigseln.

Det skapade en del leenden bland publiken som satt närmast och jag fick kämpa lite för att inte börja skratta.

Bilder från hela dagen.

Sist tagna ligger överst så börja nerifrån om du vill se dem i ordning.

Tack för att jag fick fotografera er! Jag önskar er all lycka i framtiden!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?