Brudparsfotografering i Malmös bästa park

Jag mötte upp Elin och Sebbe med deras fantastiskt goa barn efter deras vigsel i Slottsparken, min favorit-Malmö-park. Här finns verkligen ett brett utbud av miljöer för de allra flesta smaker, och även om jag har haft mängder av fotograferingar här så skiljer sig miljöerna i bilderna ofta mycket åt. De varieras efter årstid och hur staden väljer att plantera i parken.

Även om jag naturligtvis hade pratat med Elin och Sebbe tidigare så hade jag inte träffat dem, men det var ingen tvekan om att det var dem jag skulle gå och hälsa på. Den lilla familjen kom promenerande längs grusvägen som en sommardröm. Det är många som fotografera även sina barn när vi fotograferar brudparsbilderna, en jättebra idé när alla är så fina. En stund i början var barnen med för att sedan gå iväg med Elin och Sebbes vänner så att brudparet kunde fokusera på varandra resten av fotograferingen.

Jag pratar alltid med brudparen i förväg om hur de önskar sig sina bilder. En stark önskan från Elin och Sebbe var att omslutas i grönska under naturliga och avslappnade former. Det var en mycket varm dag med skarp sol så vi begav oss gärna in under de skuggande träden så mycket som möjligt. En speciell sak med den här fotograferingen var att de gifte sig lite hemligt efter 12 år tillsammans. En av bilderna behövde därför vara lite extra rolig att publicera på sociala medier för att avslöja att de nu var man och hustru. Det blev bilden där Elin hoppar upp i Sebbes famn som fick den äran. Stort tack för att jag fick föreviga den här dagen med er!

Vill du se fler bröllopsbilder?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?