Hundporträtt i sommarvärmen

Min dag för hundporträtt i parken inföll på en av alla de där galet varma sommardagarna.

Det var inte helt lätt att försöka fånga några bilder utan flämtande tungor. En fördel med att vara i parken var att det hände saker runt omkring vilket gjorde att hundarna då och då tittade till på något och stängde munnen för en sekund. Det var viktiga sekunder att hänga med på. Här ser du näpna Jack Russelln Alva som precis har fått syn på någonting av intresse.

Hundporträtt Malmö

Relaterade artiklar

  • Jag var i Stockholm i förra veckan och fotograferade. Mycket dansbilder med fokus på rörelse, skuggor, former och linjer. Och jag lyckades ge aerobics-instruktören Magdalena träningsvärk! =D Tack för två mycket inspirerande och intensiva timmar. Vi hade ju hur kul som helst! Se fler bilder på: http://www.magdalenabjork.com/
  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?