Hela Sverige bakar

Jag har jobbat med Lisa Larsson tidigare, och jag skrev då att jag hade önskat att jag själv varit lika målmedveten och driven som artonåring.

Förra gången arbetade vi med ett podomslag till Lisas podcast ”Det riktiga livet”. Nu är hon en av deltagarna i ”Hela Sverige bakar”.Hela Sverige bakar Lisa

För Lisa är bakning ett helt naturligt inslag i livet. Precis som hon har lärt sig sedan barnsben av finska släktingar, så tar hon vad hon har i sin närhet och blandar ihop det till något gott. Det behövs inga exklusiva bakmaskiner, bara bakglädje enligt Lisa. Lisas inställning till bakning tillsammans med hennes varma och glada person mixade vi ihop till headern på hennes bakblogg.

Så här skriver Lisa själv på sin blogg:

”Det finns inga som gör så goda vetebullar och munkar som alla damer inne i de djupa finska skogarna, det enkla tänket kring bakning vill jag visa er. Less is more!”

Hela Sverige bakar har premiär på torsdag 28:e augusti kl. 20:00. Jag önskar Lisa all lycka till i programmet!

…Följ Hela Sverige bakar på Facebook…

Fotograf: Emma Ingolf
Makeupartist: Maria Fjordbøge, MMakeup

Relaterade artiklar

  • Nyligen pratade jag med en makeupartist på ett uppdrag där hon sa att det är svårare att lägga en naturlig makeup än en crazy makeup. Det stämmer in på fotografering också. Det är mycket svårare att fotografera naturliga porträtt än helt utflippade bilder. Ja, helt konstigt är det ju inte. Att…
  • Storyteller och Fotograf Slussgatan 13, Malmö Mejl: info@emmaingolf.se Telefon: 0703 25 55 81 Jag heter Emma Ingolf och har drivit mitt eget företag sedan 2008. Jag har mer än 6 års utbildning inom media, kommunikation, fotografi och storytelling. Jag har pusslat ihop mina utbildningar för att kunna arbeta med det jag brinner för;…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?