Årets sista bröllop

Ännu en gång tog en bröllopsfotografering mig till en ny vacker plats och lät mig träffa nya trevliga människor. Mårten och Susanne gifte sig i Skanörs rådhus, en mycket spännande gammal byggnad.

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

Bröllopsfotograf Malmö, Fotograf Emma Ingolf

Efter vigsel och mingel klättrade vi upp på kullarna bakom kyrkan för att ha den fantastiska utsikten som bakgrund. Vi hade en stor grupp ornitologer som publik så på en del bilder fick jag retuschera bort dem.

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

Jag följde med brudparet till deras middag på Bloom i Pildammsparken, Malmö. Då hade solen börjat gå ner och skapade ett så magiskt och romantiskt ljus över dammen att vi tog oss tid för några bilder till.

Bröllopsfotograf Malmö, Emma Ingolf

 Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Ni kanske inte tänker på det när ni bokar er bröllopsfotograf, men era bilder visar inte bara era minnen, utan också mina. Era bilder frammanar leenden även hos mig när jag tittar på dem. Jag har massor med fina minnen från era bröllop. Jag bjuds in att delta i er…
  • Vintern är här och sommaren känns väldigt avlägsen. Men är det bröllop på gång så gäller det att planera i tid. Nu börjar kommande sommars brudpar att höra av sig och jag är precis klar med min broschyr för nästa säsong. Fliken Bröllop på min hemsida har också uppdaterats med några nya…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?