Hundmodellen hittad

Då har jag hittat vargen till Kalenderprojektet. Freesia ställer upp för bröstcancerfonden. Hon har tidigare varit med i mitt projekt ”Freestyle – dansa med hund” som finns med på min hemsida under projekt. Hon kan en uppsjö av trix som kan komma till användning när hon nu ska modella för mig igen. Förhoppningsvis är hon i full gång med att öva på att se riktigt farlig och varglik ut.

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?