Caesar

I söndags kom lilla chihuahuan Caesar och blev fotograferad till sin hemsida. Han håller på med utställningar och avel och ville gärna ha lite bilder där han visar upp sig. Han var jätteduktig och väldigt uthållig. Så nu hoppas jag att bilderna kommer att se bra ut på hemsidan.

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • För ett par veckor sedan fotograferade jag folkpartisten Marcus Grundén som behövde bilder till sin valkampanj 2010. Det var något som var helt nytt för mig. Spännande att försöka få till balansen mellan det seriösa uttrycket samtidigt som Marcus personlighet ska träda fram. Läs mer om Marcus på http://www.marcusgrunden.se/
Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Liknar ju min lilla älskling på mitt dagis =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?