Bob och Stella

Innan jul kom Ulrika tillbaka till mig med sin lilla Stella och sin nya kelpievalp Bob. Det var nog två år sedan som Stella fotograferades hos mig och precis som sist ville hon helst trycka nosen i backen när hon låg ner. Men det ser ju alldeles bedårande ut (bilden längst ner) så det gör ju ingenting. Bob, endast 4 månader gammal, var alert, glad och mycket charmig. Jag blev väldigt imponerad över hur duktig han var trots att han är så ung. I slutet av fotograferingen var han ordentligt trött så jag gissar att han sov riktigt gott den kvällen.

Relaterade artiklar

  • Jag behöver med kort varsel hitta en kanin för en bild till en kalender. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till bröstcancerfonden. Kaninen behövs till en bild av Alice i underlandet. Jag kommer sedan lägga in kaninen i bilden i efterhand. Det är en fördel om kaninen är lugn och…
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?