Max

Här ser ni glada bushunden Max med ett öra som envist står rakt ut hela tiden. Hans bilder var en julklapp från matte Sandra till husse. Max ansträngde sig till tusen för att bjuda på variation i poser och uttryck. Det var för min del en mycket underhållande fotografering, och det verkade som att även Max hade roligt.

Relaterade artiklar

  • Jag är nyss hemkommen från en veckas semester i Barcelona och känner mig alldeles utvilad och sugen på att börja jobba igen. Jag lämnade till och med kameran hemma för att verkligen slappna av. Fast en liten digitalkamera råkade visst slinka med i handväskan i alla fall... Jag tänkte uppdatera…
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?