Dare to be different

Dare to be different är KunoQvists budskap. Detta låg självklart till grund för idén som jag pitchade för modellbilderna. Grafiska mönster behövde också finnas med eftersom det var inspirationskällan för designen. Att våga vara annorlunda handlar också om att våga sticka ut och därför arbetade jag efter idén om att modellen behövde en miljö att sticka ut ifrån. De grafiska mönstren fanns i miljön och modellens uppgift var att bryta sig loss från sin bakgrund. I efterarbetet av bilderna förstärkte jag bakgrundens grepp om modellen för en starkare känsla av att hon håller på att göra sig fri.

Modellen ska utmana betraktaren och ställa frågan, Hur mycket vågar du sticka ut?

Det var mycket givande uppdrag med tydliga riktlinjer och konstruktiv feedback. Jag är tacksam över det här samarbetet som jag känner har gett mig både ett resultat som jag är mycket nöjd med och nya vänner.

Modeller: Kamilla och Cazzandra från agentur IMAA

Makeupartist: Andrijana Stefanovska

Makeupartist assistent: Jannike Reinholdsson

Designer: www.opo.se

Relaterade artiklar

  • Då har jag hittat vargen till Kalenderprojektet. Freesia ställer upp för bröstcancerfonden. Hon har tidigare varit med i mitt projekt "Freestyle - dansa med hund" som finns med på min hemsida under projekt. Hon kan en uppsjö av trix som kan komma till användning när hon nu ska modella för…
  • Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår…
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?