Uppdrag: KunoQvist

I projektet med KunoQvists modellbilder arbetade jag med Storytelling som verktyg för att förmedla varumärkets identitet och budskap, för att hålla den röda tråden och för att få teamet av modeller och makeupartister att förstå och engagera sig i

Relaterade artiklar

  • Jag får ganska ofta frågan om vad Storytelling är. Om jag skulle definiera begreppet så skulle jag säga så här: Storytelling är att strategiskt arbeta med det personliga berättandet som grund för att skapa mervärde och ökad trovärdighet åt företag, ...
  • Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?