I skyltfönstret

I skyltfönstret

Skyltfönster feb 2014 mReklamfotouppdrag för KunoQvist

Nu har jag sett den första av mina bilder på vårkollektionen hänga uppe hos en optiker. Jag fotograferade tre glasögomärken i slutet av förra året och nu börjar bilderna alltså användas. Det känns självklart jättekul att se mina bilder hänga på stan i stora fönster. Det här fönstret hittar ni på Södra förstadsgatan i Malmö hos Malmborgs Optik.

Malmborg Optik, Södra Förstadsgatan 65 B, Malmö 

Modell: Cazzandra (Agentur: IMAA)
Makeupartist: Andrijana Stefanovska
Assisterande Makeupartist: Jannike Reinholdsson
Min uppdragsgivare: www.opo.se

Relaterade artiklar

  • Är du nyfiken på vilka tankar som ligger bakom en bild?  När jag får ett reklamfotouppdrag vill jag först och främst förstå företaget eller märkets identitet. Företagsbudskapet är grunden för arbetet med att ta fram idén. Jag har tidigare arbetat med KunoQvist och kände därför väl till utgångspunkten i "Dare…
  • Min midsommarhelg gick i avslappningens tecken. Jag gömde undan mobil, dator och iPad i tre hela dagar. Kameran fick dock följa med till fantastiskt vackra Skäralid på Söderåsen under en heldagsutflykt med vänner, pojkvän och hund. Nu är jag tillbaka på jobbet igen och vill bjuda på min favoritbild från…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?