Rock Star

Rock Star

Hur får man en grupp barn på kalas att vara tysta en hel minut? Att sätta dem i en limousine verkar ha den effekten. Alla barnens ögon blev stora av förtjusning medan de granskade skinnklädseln, neonlamporna och läskbaren.

Jag hade den stora förmånen att vara medbjuden i limousinen som enda vuxen (förutom chauffören såklart) i egenskap av ”kändisfotograf”. Efter en glidarrunda i stan var nämligen slutdestinationen Audiospot där barnen skulle få spela in sin egen musik-CD.

Jag har aldrig åkt limousine med rockstjärnor men har ändå en känsla av att det inte skiljer sig så mycket från att åka med 8-åringar. Det var full aktivitet efter att det första magiska intrycket hade lagt sig. Nedvevade rutor, händer som vinkade till helgpigga malmöbor och uppvarvade röster som skrek: -”Hej, jag är känd!”.

Medan ungarna skålade i coca cola, bytte plats med varandra och skruvade upp sockerkicken ytterligare i godisbaren, låg jag mestadels på limousinens golv för att få den bästa party-vinkeln.

Framme på Audiospot tog killarna där över gruppen av minikändisar för inspelning av bland annat den givna hitten ”What does the Fox say”.

När det var dags för hemgång två timmar senare såg alla barnen, inklusive jag, ut att vara redo för sängen. Det var otroligt intensiva och roliga timmar. Det tar på krafterna att vara kändis.

Elite Limousine

Audiospot Studio

Relaterade artiklar

  • Häromdagen fick jag ett mejl från ett av 2013's brudpar där de än en gång tackade för sina bilder. Det gör mig så glad att få den här uppdateringen när vänner och familj har sett bilderna och gett positiva kommentarer. Ibland får jag också veta vilken bild som blev vald…
  • I skyltfönstret Reklamfotouppdrag för KunoQvist Nu har jag sett den första av mina bilder på vårkollektionen hänga uppe hos en optiker. Jag fotograferade tre glasögomärken i slutet av förra året och nu börjar bilderna alltså användas. Det känns självklart jättekul att se mina bilder hänga på stan i stora fönster.…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?