Layout för Punk-album

I en värld av hat och kärlek

Plötsligt är det på riktigt. Jag kan hålla och bläddra i det som tidigare bara fanns på datorn. Idag blir det en punkdag! Vill du också lyssna? CD:n går att köpa på: http://merchworld.se/

I en värld av hat och kärlek

I en värld av hat och kärlek

Layout av inlay åt Sigourney Records.

Relaterade artiklar

  • Jag har under en tid arbetat med en ny hemsida åt hälsohemmet Mistelgården, och nu är den uppe! För kunden, precis som för mig, var det mycket viktigt att förmedla känslan av Mistelgården. Redan på hemsidan behöver gästen få en försmak av upplevelsen att komma till Mistelgården. Värdegrund och identitet…
  • Häromdagen fick jag ett mejl från ett av 2013's brudpar där de än en gång tackade för sina bilder. Det gör mig så glad att få den här uppdateringen när vänner och familj har sett bilderna och gett positiva kommentarer. Ibland får jag också veta vilken bild som blev vald…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?