Ute i butik

Det är så roligt att se sitt arbete när det äntligen är på plats i sitt planerade sammanhang. Det här uppdraget genomförde jag i somras och nu är det på plats i butik. Uppdraget gick ut på att täcka Sund Hundmats nya frysboxar och ovanliggande skyltar med bildmaterial som fångar uppmärksamhet och berättar om företaget.

Sund hundmat, hundfotogra malmö, reklamfotograf malmö

Bild tagen av Sund Hundmat hos deras återförsäljare HundOmera i Södra Sandby.

Vi använde oss av så lite text som möjligt och satsade på att berätta genom bilderna. Mer om produkterna kan kunden läsa om i broschyren (som ni ser på locket). Jag tror starkt på att leverera så mycket information som möjligt genom bilderna. Bilderna vänder sig i första hand till kundens känslor. När kundens intresse är väckt och denne läser textmaterialet, finns känslan av informationen redan där. Textinformationen bekräftar vad kunden redan känner och blir på så vis mer lättillgänglig.

Sund hundmat, hundfotograf malmö, reklamfotograf malmö, Emma Ingolf Vad jag vill förmedla med bilderna är företagets vision och värderingar. Naturlig mat för din hund, tillverkad av djur som har haft det bra med tillgång till utevistelse. Jag är väldigt glad att Sund Hundmat trodde på min idé så att jag fick chansen att genomföra den här bilden. Det var en rolig utmaning att försöka se framför mig hur det skulle se ut om en gräsmatta spred sig in i ett vardagsrum. Det var också roligt att min egen hund platsade som modell så att vi kunde arbeta tillsammans.

Sund hundmat, hundfotograf malmö, reklamfotograf malmö, Emma Ingolf

Under perioden för projektet fick min egen hund äta en hel del från Sund Hundmats sortiment, något hon var väldigt glad över. Det tog inte ens tre dagar innan hennes ögon var betydligt klarare och pälsen lenare. Jag upplevde också mycket snabbt vilken energi hon fick av maten, så för mig känns det självklart både att rekommendera Sund Hundmat till andra hundägare och att fortsätta ge min hund den här maten.

Beställare: Sund Hundmat
Modeller: Josefine och min hund Nikita
Fotograf Malmö: Emma IngolfSund hundmat, hundfotograf malmö, reklamfotograf malmö, Emma Ingolf

Relaterade artiklar

  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
  • Till årets julkort plockade jag en då ej genomförd idé från min idé-bok. Jag har velat göra den här bilden länge men inte hunnit med den. Nu tog jag mig tid att färdigställa den för att kunna önska er alla en fin jul. Min hund är en fantastiskt duktig och tålmodig…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?