KISS EMBARRASSING MAKE-UP STAINS GOODBYE! – Reklamfoto för helt ny produkt

På bröllopsmässan i helgen lanserades för första gången STAINKILLAH™.

Jag delade monter med STAINKILLAH™ så jag hade förmånen att få se många tjejers glatt överraskade miner över att den här produkten äntligen finns.

STAINKILLAH™, reklamfotograf malmö, emma ingolf

Jag blev lite förvånad över hur många killar och män som också sken upp över våtservetten som tar bort sminkfläckar på kläder omedelbart. Det verkar vara ett ännu större problem för dem än vad vi faktiskt trodde när vi skapade den här reklambilden.

STAINKILLAH™, reklamfotograf malmö, emma ingolf

Nu går våtservetten, som säljs i fem-pack, att köpa på STAINKILLAH™’s hemsida http://www.stainkillah.com/. Kort om produkten:

STAINKILLAH™ är en liten, exklusiv våtservett som omedelbart tar bort foundation och andra sminkfläckar från dina kläder – utan tvätt.

STAINKILLAH™, reklamfotograf malmö, emma ingolf, Bröllopsfeber 2015

Jag är personligen väldigt glad att den här produkten nu finns på marknaden och därför är det extra roligt att få ha gjort reklambilderna för hemsida och mässor.

 Copy: Emma Ingolf, Fotograf Malmö
Makeupartist: Sofia Boman
Modell: Emily

Relaterade artiklar

  • På en vecka hann jag ställa ut bilder utomhus två gånger, först på Linan och sedan på Planket. Båda tillställningarna är öppna för alltifrån professionella fotografer till hobbyfotografer.  Det skapas en fantastisk mötesplats för att diskutera bilder och utbyta erfarenheter. Dessutom placeras utställningarna där många människor har vägarna förbi vilket…
  • I lördags var jag en av de 50 glada fotograferna som samlades i Slottsparken, Malmö, för att ställa ut våra bilder på lina.  Bilderna behövde tejpas en hel del för inte att försvinna i blåsten. Foto: Johan Nilsson. Som tema för mina egna bilder hade jag "Story". Jag valde ut bilder där…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?