Rosa hoppet – erbjudande

Rosa Hoppet Lund 2015

Erbjudande till er som var med i Rosa-Hoppet

Naturlig familje-fotografering utomhus.


Det är härligt att vara utomhus året runt så mitt erbjudande gäller familjefotografering just utomhus. Har ni någon favoritplats eller aktivitet där jag kan följa med och fotografera naturliga bilder där ni umgås?

Det kan till exempel se ut som för familjen i det här albumet. I somras fick jag följa med dem på aktiviteter som de gör hemma på sin egen gård.

Fotograferingen kostar 1500 kronor istället för 1700 kronor.

I vanliga fall ingår 10 högupplösta digitala bilder. I mitt Rosa-Hoppet-erbjudande bjuder jag på 5 extra bilder till ett värde av 625 kronor. Det går också att ge bort fotograferingen med presentkort.

Så här funkar det:

Vi bokar en fotograferingstid på en plats som ni tycker om. Där tillbringar vi cirka en timme tillsammans på ett avslappnat vis. Familjen umgås och jag och min kamera är med. Både barn och vuxna får leka hur mycket de vill. Några bilder styr jag upp under tiden när tillfälle ges.
Fler bilder går att köpa till i efterhand för 125 kronor/bild.

Till familjen räknas såväl fyrbenta som tvåbenta medlemmar.Dog kissing

Detta ingår:
15 (istället för normat 10 stycken) digitala färdigställda högupplösta bilder ingår i priset – ni väljer själva vilka ni vill ha.

Fotografering i Malmö. Reseersättning tillkommer utanför. Fråga om pris beroende på plats.

(Fler bilder går att köpa till i efterhand för 125 kronor/bild)

Giltigt till:

Erbjudandet gäller till 30/4 2016.

 

Självklart kan jag ordna med utskrifter om ni vill det. Jag hjälper er gärna också att välja plats för fotograferingen om ni inte har någon direkt i åtanke. Det är bara att ringa så kommer vi nog fram till något som passar er.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?