Tävlingsbidrag

Tävlingsbidrag till Memories of Sweden

Jag har nyss färdigställt mitt bidrag till en tävling skapad av Memories of Sweden.

Uppgiften var att skapa en bild som svarar på frågan ”Hur stylar du ditt Memories of Sweden?” (till tävlingssidan…)

Jag är stolt ägare till ett av de här läckra armbanden i plexiglas som föreställer Sverige. Jag har svårt att motstå en tävling och eftersom jag omedelbart visste vilket budskap jag ville förmedla, så bestämde jag mig för att delta. Jag använder själv armbandet som ett snabbt sätt att styla upp en i övrigt safe klädsel. Så fort armbandet kommer på så känner jag mig uppiffad även om kläderna i övrigt är enkla. Budskapet i bilden blev därför: Mitt Memories of Sweden lyfter den lilla svarta.

För att få ihop bilden som jag hade tänkt mig tog jag hjälp av modell Felicia Andrésdottir och Makeupartist Andrijana Stefanovska. Vi ägnade en mycket trevlig tisdag förmiddag åt styling och fotografering och därefter har jag ägnat en del timmar i Photoshop för att sätta ihop bidraget. Om vi vinner eller inte återstår att se. Oavsett hur det går så var det en rolig uppgift att genomföra.

Ingolf 1

Idé, foto och efterarbete: Fotograf Emma Ingolf

Modell: Felicia Andrésdottir

Makeupartist: Andrijana Stefanovska.

 

Relaterade artiklar

  • Är du nyfiken på vilka tankar som ligger bakom en bild?  När jag får ett reklamfotouppdrag vill jag först och främst förstå företaget eller märkets identitet. Företagsbudskapet är grunden för arbetet med att ta fram idén. Jag har tidigare arbetat med KunoQvist och kände därför väl till utgångspunkten i "Dare…
  • Jag har under en tid arbetat med en ny hemsida åt hälsohemmet Mistelgården, och nu är den uppe! För kunden, precis som för mig, var det mycket viktigt att förmedla känslan av Mistelgården. Redan på hemsidan behöver gästen få en försmak av upplevelsen att komma till Mistelgården. Värdegrund och identitet…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?