Jeanettes porträtt

Innan jul fotograferade jag Jeanette som arbetar med kommunikation över kulturgränser. Mer om Jeanette kan ni hitta på hennes hemsida http://www.kulturlank.com/

Vi hade riktigt roligt med att bygga upp en miljö med Jeanettes alla böcker om kultur, kommunikation, religion, mångfald, m fl. Många böcker blev det…

Relaterade artiklar

  • Det har även börjat komma lite katter till mig vilket jag tycker är väldigt kul. Det är stor skillnad från att fotografera hundar; katter kan i de allra flesta fall inte några komandon. Det är en utmaning som känns spännande så tveka inte att boka en tid för din katt…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?