Nya KunoQvist-kollektionen

Nya KunoQvist-kollektionen

Uppdrag: Reklambild

Beställare: OPO 

Det är andra gången jag arbetar med reklambilder för OPO som bland annat designar glasögonmärkena KunoQvist, Qvist och KQ Young. Den senaste kollektionen är precis släppt och visades på optikermässan i Göteborg i helgen. Det känns väldigt roligt att se mina bilder upptryckta i så stort format! Jag hoppas att bilderna snart kommer att synas i skyltfönster hos olika optiker runt om i Sverige.

  • Optikmässa i Göteborg februari 2014

Bilder från KunoQvists facebook

Bilderna i original:

 

Relaterade artiklar

  • I våras hade jag ett längre projekt tillsammans med OPO. De designar glasögon, bland annat märkena KunoQvist, KunoQvist Trofé, KQ Young, OPO Kid och Qvist. Det var dessa märken jag var inblandad i att fotografera inför att de släpptes på marknaden. De har lite olika inriktning och utmaningen låg i…
  • Är du nyfiken på vilka tankar som ligger bakom en bild?  När jag får ett reklamfotouppdrag vill jag först och främst förstå företaget eller märkets identitet. Företagsbudskapet är grunden för arbetet med att ta fram idén. Jag har tidigare arbetat med KunoQvist och kände därför väl till utgångspunkten i "Dare…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?