Om Företaget

Storyteller och Fotograf

Slussgatan 13, Malmö

Mejl: info@emmaingolf.se

Telefon: 0703 25 55 81

Jag heter Emma Ingolf och har drivit mitt eget företag sedan 2008. Jag har mer än 6 års utbildning inom media, kommunikation, fotografi och storytelling. Jag har pusslat ihop mina utbildningar för att kunna arbeta med det jag brinner för; text, foto och berättande.

Jag älskar mina omväxlande dagar med många olika typer av uppdrag. Jag ser fram emot att höra era idéer!

Photography

Jag har ett brinnande intresse för bildkommunikation, bildberättande och budskap i bild. Jag har arbetat som fotograf i Malmö och Skåne sedan 2008.

Jag är flexibel med portabel studioutrustning, som jag kan ta med mig dit den behövs.

Min främsta styrka som fotograf ligger i uttryck, ljussättning och digital efterbehandling av bild.

Annonsfotograf – Bröllopsfotograf – Djurfotograf Fashionfotograf – Modefotograf – Modellfotograf Porträttfotograf – Produktfotograf – Reklamfotograf  -

Storytelling

Sedan 2012 arbetar jag som Storyteller i mitt företag. Jag hjälper företag att stärka sin varumärkesidentitet genom kommunikation/information/reklam i foto och text.  Det kan handla om både tidbegränsade projekt och fortlöpande uppdrag.

Jag hjälper företag att kommunicera med sina kunder genom hemsidorcopywritingannons och reklam, alltid med Storytelling som arbetsredskap och förhållningssätt.

Mina motton är tydligt, personligt och kreativt.

Mina utbildningar:

 

  • 1,5 år Storytelling - strategisk kommunikation Nordic Business Institute
  • 2 år Fotografi Fotoskolan Skåne
  • 3 år Media- och -kommunikationsvetenskap Malmö högskola.

Jag engagerar mig i ert varumärke och satsar på långsiktiga relationer med mina kunder. Jag vill att ni ska kunna vända er till mig och använda mig som bollplank närhelst frågor och tankar kring ert kommunikations- och marknadsföringsarbete dyker upp. Det bästa resultatet uppnås genom samarbete och diskussion. Jag arbetar som storyteller och fotograf med Malmö som utgångspunkt. Jag är er marknadsavdelning när ni behöver mig.

Ring mig och berätta om dina idéer så hjälps vi åt att utveckla dem och sätta dem i verket. 

Film från studion

Senast i bloggen

  • Strike a pose

    mars 21, 2024

Comments are closed.

  • Har du en fråga?